nopCommerce installeren

nopCommerce installeren bij MijnHostingPartner.nl

nopCommerce installeren kan natuurlijk bij onze Microsoft IIS servers van MijnHostingPartner.nl. Onze nopCommerce pakketten zijn speciaal ingericht om de optimale ondersteuning te bieden voor nopCommerce.
Voor nopCommerce is een MS-SQL database vereist.

Stap 1. nopCommerce installeren.

- Maak een SQL database en user aan in het control panel onder MS_SQL 2012. En sla deze gegevens even op in een kladblok om snel bij de hand te hebben voor de nopCommerce installatie.
- Download het installatie bestand van de website van nopCommerce op de volgende link: https://www.nopcommerce.com/downloads.aspx
- Na het downloaden van de applicatie in het rar bestand zijn de bestanden uit te pakken en te uploaden via FileZilla in de folder wwwroot in de hosting space.
- Controleer de ASP.NET versie of hij op 4.5 staat.

Wwwroot ziet er vervolgens zo uit:

nopCommerce installeren

Stap 2. nopCommerce installeren.

Wanneer de bestanden correct zijn geupload dan kan naar de website worden gegaan om de installatie verder af te maken in browser. Je krijgt de volgende instellingen te zien:

nopCommerce installeren

Hier zijn de database gegevens en admin beheer in te voeren. Denk aan sterke wachtwoorden hiervoor. Nadat de gegevens zijn opgegeven kan je op installeer drukken om dit af te ronden.
Installatie duurt even. (+/- 10 minuten)

nopCommerce installeren

De applicatie nopCommerce is bij deze geï¯nstalleerd. De admin van de site is te bereiken door in te loggen via domeinnaam.nl/admin
Om vervolgens in te loggen met de aangemaakte gegevens.

nopCommerce installeren