Hoe kan ik mijn gebruikersnaam & wachtwoord wijzigen?

Je logt in de sitebuilder met jouw logingegevens van het controlpanel. Deze inloggegevens heb je ontvangen op de mail nadat de order was goedgekeurd en verwerkt is. Je kunt het controlpanel bereiken via de volgende link //control.mijnhostingpartner.nl
Mocht je dus jouw wachtwoord voor je sitebuilder willen wijzigen dan kun je dat hier doen.
Eenmaal ingelogt in jouw controlpanel kun je in het menu rechts je wachtwoord wijzigen. Klik hier op 'Change password'.
Controlpanel menu rechts
Vervolgens kun je in het volgende scherm jouw wachtwoord voor het controlpanel wijzigen.
Change password
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Let op! Onderstaande stappen zijn enkel voor de oude sitebuilder! Deze kun je bereiken via //www.uweigensitenaam.nl/admin
Om je gebruikersnaam en wachtwoord te wijzigen kun je het volgende volgen:
Mijn hosting Partner - Sitebuilder Wachtwoord
1.Klik op Configuratie en daarna op het tabblad Access
2.Vul je huidige gebruikersnaam in
3.Vul je huidige wachtwoord in
4.Vul je nieuwe gewenste gebruikersnaam in
5.Vulje nieuwe wachtwoord in
6.Herhaal het nieuwe wachtwoord
Let op! Vergeet dit wachtwoord niet, dit kunnen wij ook niet achterhalen.