WordPress via FTP updaten

Als je WordPress op een of andere reden niet handmatig bij kan werken dan dien je dit via FTP te doen. Hiervoor dien je eerst WordPress zelf te downloaden. Dit kan op de volgende pagina: WordPress downloaden.

1) Pak vervolgens het bestand uit

WordPress via FTP updaten

2) Log vervolgens in via je FTP programma en kopieer de gedownloade WordPress installatie over je huidige installatie. Klik hier op overwrite.

WordPress via FTP updaten

3) Wacht hierna tot je WordPress installatie overschreven is en hierna heb je WordPress bijgewerkt naar de nieuwste versie.

WordPress via FTP updaten