WordPress SMTP via Easy WP SMTP

Als je gebruik wilt maken van een contact formulier dan dien je hiervoor een SMTP plug-in te installeren. In dit artikel behandelen we easy wp smtp. Zorg dat je hiervoor ingelogd bent in je WordPress omgeving

1) Klik hierbij eerst op plug-ins en vervolgens op nieuwe plug-in

WordPress SMTP via Easy WP SMTP

2) Zoek vervolgens op Easy WP SMTP en klik op nu installeren

WordPress SMTP via Easy WP SMTP

3) Vul vervolgens hier de juiste gegevens in.

WordPress SMTP via Easy WP SMTP

4) Vul hier de gegevens in die je hebt aangemaakt in het control panel

WordPress SMTP via Easy WP SMTP

5) Vervolgens kan je een test mail versturen.

WordPress SMTP via Easy WP SMTP

6) Als de mail succesvol verzonden is dan zal je het volgende zien staan:

WordPress SMTP via Easy WP SMTP