WordFence Security installeren

Voor WordPress is het belangrijk dat je de website goed beveiligd. Vooral oudere WordPress versies zijn gevoeliger voor aanvallen op websites. Om die reden dien je WordPress altijd zo goed mogelijk bij te houden. Ook kan je een extra veiligheid plug-in installeren zoals WordFence.

1) Log in op je WordPress site en klik vervolgens op plug-ins en nieuwe plug-in

WordFence Security installeren

2) Vervolgens zoek je op Wordfence, klik vervolgens op installeren

WordFence Security installeren

3) Nadat je het geactiveerd hebt klik je op continue

WordFence Security installeren

4) Vervolgens wordt er gevraagd of je een premium key hebt. Indien je die hebt vul je die in en anders klik je op No Thanks

WordFence Security installeren

5) Hierna klik je op click here to configure en wacht je af tot het volledig geconfigureerd is. Dit kan even duren

WordFence Security installeren

6) Hierna is WordFence volledig geconfigureerd en ben je klaar om er gebruik van te maken.

WordFence Security installeren