Mijn WordPress website wil niet inladen

Als je een WordPress website net hebt bij gewerkt van een oudere versie dan kan het zijn dat je website niet meer in wilt laden. Je zal dan op een te oude PHP versie zitten. Om dit vervolgens bij te werken dien je hiervoor eerst ingelogd te zijn op het control panel.

1) Klik hier op websites

Mijn WordPress website wil niet inladen

2) Klik vervolgens op het domein waarvan je de PHP versie wilt wijzigen.

Mijn WordPress website wil niet inladen

3) Klik hierna op extensions

Mijn WordPress website wil niet inladen

4) Klik op het drop down menu en selecteer de meest recente PHP versie. In dit geval is dat 7.4.2, dit kan in je eigen control panel iets anders zijn.

Mijn WordPress website wil niet inladen

5) Klik hierna op save changes en wachtw het proces af

Mijn WordPress website wil niet inladen

nadat dit is afgerond dien je opnieuw je webpagina in te typen op je webbrowser en je zal dan zien dat de website weer ingeladen wordt.