Ik ben het wachtwoord van admin account vergeten

Wordpress wachtwoord vergeten

Wanneer je het wachtwoord bent vergeten van jouw admin account dan is dit op diverse wijzen te herstellen. De eerste methode is door simpelweg op de wachtwoord vergeten link te klikken, dit werkt echter niet wanneer de Mail aanpassing die MijnHostingPartner.nl vereist niet is toegepast.
Dan hebben we het over de volgende plugin die geinstalleerd dient te worden.
https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/108/Mijn-uitgaande-mail-werkt-niet-in-Wordpress.html

Als je dus bovenstaande link niet geinstalleerd hebt dan kun je op de volgende manier uw wachtwoord herstellen.

Stap 1, log in op het control panel via.
http://control.mijnhostingpartner.nl

Stap 2, selecteer MySQL 5.xx in het hoofdmenu.

Stap 3, Selecteer "Browse Database" bij jouw database die voor wordpress wordt gebruikt.

Stap 4, In het linker menu in jouw database dien jij je database uit te vouwen indien nodig. Je selecteerd hierna de tabel wp_users.

Wordpress hosting wachtwoord vergeten

Stap 5, Op jouw gebruiker selecteer je vervolgens de optie wijzigen.

Wordpress hosting wachtwoord vergeten

Stap 6, Selecteer de encryptie methode MD5. Typ een nieuw wachtwoord in in normale tekst.

Wordpress hosting wachtwoord vergeten

Druk als laatst op starten.

Stap 7, De tabel is nu bijgewerkt en jouw wachtwoord is hersteld.

Wordpress hosting wachtwoord vergeten