DotNetNuke installeren Web app Gallery

Dit artikel legt uit hoe DotNetNuke te installeren is via de web app gallery in het control panel.
Onthoudt dat een DNN installatie de add on MS - SQL databases vereist. Te bestellen in het klantenpanel.

Log in het control panel in aan de hand van de volgende link: https://control.mijnhostingpartner.nl/Default.aspx

Selecteer de web app gallery in het optie menu
DotNetNuke installeren Web app Gallery

Voer in het zoekveld DNN in om naar het installatie pakket te gaan.
DotNetNuke installeren Web app Gallery

Selecteer DNN en druk op Install. Hierna op Next.
DotNetNuke installeren Web app Gallery

Voer jouw gegevens in bij het volgende scherm en selecteer een website waar je de installatie op wilt uitvoeren.

DotNetNuke installeren Web app Gallery

Ga hierna naar jouw website toe in de browser.

DotNetNuke installeren Web app Gallery

Installeer de applicatie.

DotNetNuke installeren Web app Gallery

Open de website

DotNetNuke installeren Web app Gallery

Hierna is de installatie afgerond en kunt je aan jouw nieuwe website gaan werken.

DotNetNuke installeren Web app Gallery

Mocht je nog verder vragen hebben dan kun je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords: DNN dotnetnuke dot net nuke installatie install installeren web app webapp