Alle PHP informatie opvragen van uw hosting

Dit artikel behandeld een functie van PHP zelf, namelijk phpinfo();.
Wat hiermee te bereiken is zullen veel mensen waarschijnlijk al weten. Je krijgt hier een volledige lijst mee wat geinstalleerd staat op jouw hosting space.
Ook zie je hier welke functies ondersteund worden en welke niet. Bijvoorbeeld de standaard PHP mail(); functie blokkeren wij aangezien wij SMTP authenticatie vereisen.

Je gaat naar de filemanager in het control panel en selecteerd de filemanager.

Ga je vervolgens naar de wwwroot en maak je een bestand aan met een naam naar keuze.

Alle PHP informatie opvragen van uw hosting

Vervolgens kun je naar de pagina toegaan in een browser naar keuze, en zie je de volledige lijst staan van de mogelijkheden.

php info

Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel, of je kunt kijken of de online chat beschikbaar is.

Keywords: php installatie server php informatie