Classic ASP - Welk pakket dien ik hiervoor te kiezen

Bij MijnHostingPartner.nl is het mogelijk om Classic ASP websites te draaien op onze SSD hosting pakketten. De volgende drie pakketten ondersteunen dit dus:

Classic ASP - Welk pakket dien ik hiervoor te kiezen

Classic ASP kan bij ons niet op de ASP.NET Core pakketten gedraaid worden. Deze willen we namelijk uitsluitend gebruik laten maken van de laatste technieken. Dit om de snelheid en stabiliteit van de latere technologie te kunnen behouden.

Wanneer je dus een Classic ASP website wilt draaien bij MijnHostingPartner.nl dan is het dus mogelijk bij een SSD hosting pakket. Hier beschik je over standaard 25 GB aan opslagruimte op SSD. En er kan verder gekozen worden wat er precies gebruikt wordt voor classic ASP versie. Dit is te selecteren in het Control en klantenpanel. Classic ASP  websites met een MS SQL database zullen hiervoor nog wel de aparte Add on voor dienen te nemen voor de MS SQL databases. Deze zijn erbij te bestellen op elk moment.

Verder beschik je wel standaard over MariaDB en MySQL databases die erbij geleverd worden.

Mocht je nog een specifieke opstart vraag hebben voor jouw Classic ASP applicatie, dan kan je deze het beste even in een ticket stellen richting de helpdesk. Zorg ervoor dat je alvast aan kan geven met screenshots waar nodig welke exacte foutmelding je ontvangt. We helpen je graag verder om jouw Classic ASP applicatie nog in leven te houden!