Ondersteunen jullie ASP.NET?

Ja wij ondersteunen ASP.NET en .NET,  aangezien wij gebruikmaken van Windows IIS servers. Afhankelijk van de versie die je wilt gaan gebruiken zijn hier echter wel een aantal verschillende pakketten voor geschikt. Zie hieronder voor het overzicht om optimaal gebruik te maken van de hosting voor jouw volgende project in ASP.NET en .NET.

Wanneer je gebruik gaat maken van Classic ASP of oudere ASP.NET versies dan raden we aan om te kiezen voor een Totaal SSD pakket. Hierin ondersteunen wij ASP.NET 2.0 en ASP.NET 4.0, en de versies die hieronder vallen.

Wil je gebruikmaken van de laatste ASP.NET versies en .NET (Core)? Kies dan voor een van onze .NET hosting pakketten. Hierin ondersteunen wij de laatste .NET LTS of Long Term Support versies en kan je dus gebruikmaken van de laatste techniek. Ook zijn hier standaard een aantal zaken bijgeleverd en inbegrepen, zoals standaard MS SQL databases, een eigen Dedicated Application Pool en Full Trust.

Kortom, als je dus een bestaande website hebt draaien met een oudere ASP.NET versie, kies dan voor een Totaal SSD pakket. En als je een nieuw project wilt starten in de laatste ASP.NET en .NET versies, kies dan voor een .NET (Core) pakket.

Kijk voor alle specificaties op de volgende pagina's:

.NET
https://www.mijnhostingpartner.nl/pg/info/aspnet-core-hosting/

Totaal SSD 25:

https://www.mijnhostingpartner.nl/pg/info/shared-hosting/