.net core foutmeldingen aan zetten

Om de uitgebreide foutmeldingen op je asp hosting aan te zetten dien je de volgende regel toe voegen aan de web.config.

<aspNetCore processPath=".\JeProjectNaam.exe" stdoutLogEnabled="true" stdoutLogFile=".\logs\stdout" />

Hierna dien je een log map aan te maken in de root folder, je noemt deze map 'logs' Deze map wordt helaas niet automatisch aangemaakt. Hierna kan je de request opnieuw laten draaien en er zal dan een log file aangemaakt worden in de logs map.