Zip bestand maken en uploaden

Zip bestand maken en uploaden:

1) Selecteer de bestanden en klik dan met de rechtermuisknop op de geselecteerde bestanden / mappen. En klik op kopieren naar Gecomprimeerde (gezipte) map.

Zip bestand maken en uploaden

2) De bestanden komen dan in 1 map te staan die je zelf een naam kunt geven. Bijvoorbeeld Upload.

Zip bestand maken en uploaden

3) Dit Zip bestand kun je nu uploaden via het control panel onder het menu File Manager.

Zip bestand maken en uploaden

4) Als je in de gewenste map bent waar het bestand geüpload moet worden klik je op de knop Upload.

Zip bestand maken en uploaden
5) Je gaat dan via bladeren naar het gewenste (zip) bestand en opent die.

Zip bestand maken en uploaden

6) Je ziet het bestand staan die is geselecteerd. Klik nu op Upload en het bestand word geüpload.

Zip bestand uit pakken

Zodra het gezipte bestand is geüpload moet je het gezipte bestand selecteren / aanvinken en klikken op de knop Unzip.
Het bestand zal dan worden uitgepakt.

Zip bestand maken en uploaden

Let op: Mocht je een (gezipte) bestand willen uploaden die groter is dan 3mb dan dien je dit te doen via FTP en niet via de File manager.