Staat Helicon Ape geinstalleerd op mijn hosting space?

Helicon Ape staat standaard geinstalleerd op onze servers, wanneer dit niet het geval is op jouw hosting space dan moeten we je vragen om een ticket aan te maken richting de helpdesk.
Dan wordt dit voor je geactiveerd.

Helicon Ape is een manier om Linux componenten te laten draaien op Windows Servers. MijnHostingPartner.nl maakt uitsluitend gebruik van Windows Servers.
Je kunt hierbij aan zaken denken zoals een .htaccess bestand die aangemaakt is voor Linux servers. Dit bestand zal zonder enige aanpassingen ook werken op onze Windows servers.
Zo zijn er een aantal modules die hierdoor kris kras kunnen werken zonder enige verdere aanpassingen van jouw kant.

Staat Helicon Ape geinstalleerd op mijn hosting space?

Om een volledige lijst met alle ondersteunde functies in te zien kun je hier op de site van Helicon Ape kijken.
https://www.helicontech.com/ape/

keywords: helicon ape linux apache windows hosting compatibiliteit tussen htaccess htaaccess