Magento installatie fout (Exception printing is disabled)

De foutmelding:

There has been an error processing your request
Exception printing is disabled by default for security reasons.
Error log record number: XXXXXXXXXXXXXXX

Om de foutmelding op te lossen kun je het volgende uitvoeren:

1. Ga naar de folder "errors"
  2. Verander local.xml.sample naar local.xml
  3. Zodra je de Magento pagina open heeft staan zul je een lijst aan foutmeldingen zien, dit is de bedoeling.
  4. Open magento/lib/Zend/Backend/File.php en zoek naar de volgende regels:

protected $_options = array(
    'cache_dir' => 'null',

5. Verander dit naar:

protected $_options = array(
    'cache_dir' => 'tmp/',

6. Sla dit op en maak de folder tmp aan in de root folder van Magento.

Dit waren de stappen die nodig waren, hierna zal dit werken.

Keywords: magento Magento fout foutmelding oplossing voor