Ik zie nog steeds de pagina van Mijn Hosting Partner staan

Wanneer je je bestanden geupload hebt, kan het zijn dat standaard nog de pagina van MHP weergegeven wordt.

Ik zie nog steeds de pagina van Mijn Hosting Partner staan

Je kan dit verhelpen door het bestand: default.htm te verwijderen dmv een ftp client of de filemanager in het control panel.
Hier volgt een voorbeeld via de filemanager in het control panel:
Ik zie nog steeds de pagina van Mijn Hosting Partner staan

Hierna zal jouw pagina tevoorschijn komen, mocht dit nog niet het geval zijn kun je de pagina verversen door een aantal keer op CTRL + F5 te drukken.

Ik zie nog steeds de pagina van Mijn Hosting Partner staan