Hoe maak ik statistieken aan voor mijn website?

De statistieken tool zoals vermeld in dit artikel is niet meer beschikbaar. We raden aan om Microsoft Clarity of Google Analytics te gebruiken. Er zijn meerdere opties beschikbaar die gebruikt kunnen worden bij MijnHostingPartner.nl

1. Log in ophet control panel
2. Klik op je domeinnaam
3. Klik op Advanced Web Statistics
Hoe maak ik statistieken aan voor mijn website?
4. Klik opAdd Statictics Site
Hoe maak ik statistieken aan voor mijn website?
5. Vul de volgende gegevens in:
Hoe maak ik statistieken aan voor mijn website?
1.Selecteer de website waarvoor je de statistieken wilt aanmaken.
2.Maak een gebruikersnaan aan
3.Maak een wachtwoord aan
4.Type jouw voornaam in
5.Type jouw achternaam in
Klik hierna op de knop Add Site
6. Klik nu op View Statistics
Hoe maak ik statistieken aan voor mijn website?
Let op!
Het kan zijn dat de statistieken de eerste keer als je inlogt nog niet opgebouwd zijn, dit komt omdat de statistieken op de achtergrond opgebouwd worden. Dit is meestal na een kwartier actief.