Wat staat er geinstalleerd op mijn server?

Om te controleren wat er op uw server geinstalleerd staat kunt u onderstaande stappen uitvoeren.
Door een info.php bestand aan te maken kunt u zienwat er zoal geactiveerd staat op de server waar uw hosting pakket draait.

Een info.php bestand aanmaken gaat als volgt:

1. Maak een php bestand aan met de naam info.php

2. Plaats deze in de map wwwroot van uw space

3. De volgende code plaatst u in het aangemaakte php bestand:

<?php

phpinfo();

?>

4. Nadat het bestand met daarin de php code is opgeslagen opent u een internterpagina en bezoekt u het domein met daarachter de info.php pagina.

dat ziet er als volgt uit: www.uwdomeinnaam.nl/info.php

5. Nu zal er een pagina naar voren komen waarin u kunt zien wat er geinstalleerd/geactiveerd is en voor een aantal dingen staan er ook de versie nummers bij vermeld.

Mod Rewrite staat standaard geinstalleerd op onze servers voor zowel de web.config als .htacces.

Mocht u nog vragen hebben hierover dan verzoeken we u om een ticket aan te maken via het klantenpanel. Voor simpele vragen kunt u ook even kijken of de online chat aanwezig is om uw vraag te beantwoorden. Doordeweeks tijdens kantooruren zijn zij vrijwel altijd aanwezig om uw vragen te behandelen.