.svg MIME TYPE toevoegen

Voor een aantal afbeeldingen maakt PrestaShop gebruik van het .svg bestandstype, dit dient eerst toegevoegd te worden voordat dit zichtbaar zal worden op jouw web pagina.
Dit zul je merken aan bijvoorbeeld het inloggen in de admin omgeving, hier zal dan een error op ontstaan bij het plaatje linksboven.

Voor de volledige lijst van MIME TYPES zie hier:https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Basics_of_HTTP/MIME_types/Complete_list_of_MIME_types

Op de volgende manier is dit op te lossen:

Log in jouw control panel in op de volgende link : https://control.mijnhostingpartner.nl

Ga vervolgens naar websites.

.svg MIME TYPE toevoegen

Hierna selecteer je het betreffende domein naam waar PrestaShop is geï¯nstalleerd, vervolgens klik je op het tabblad MIME TYPES.
Daarna op "Add MIME"

Daarna kun je het volgende MIME TYPE toevoegen:
.svg MIME TYPE toevoegen

Hierna als je naar je site gaat of plaatje wat gebruik maakt van het .svg bestandstype dan zal dit zichtbaar zijn.

Keywords: MIME TYPE mime type plaatjes laden niet presta shop error afbeeldingen afbeelding