Unable to find the requested .Net Framework Data Provider. It may not be installed.

Als je gebruik maakt van een .net applicatie en je komt deze foutmelding tegen kan je de volgende regel aan je web.config toe voegen.

<system.data>
<DbProviderFactories>
<clear />
<add name="MySQL Data Provider" invariant="MySql.Data.MySqlClient" description=".Net Framework Data Provider for MySQL" type="MySql.Data.MySqlClient.MySqlClientFactory, MySql.Data, Version=6.4.4.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c5687fc88969c44d" />
</DbProviderFactories>
</system.data>
Dit zal er voor zorgen dat je .net applicatie hierna weer werkend zou moeten zijn. Mocht je hier verder nog vragen over hebben dan kan je altijd kijken of er een chat medewerker beschikbaar is. Indien niemand op de chat aanwezig is kan je altijd een ticket aanmaken richting