403 - Forbidden: Access is denied

Wanneer je deze fout krijgt dan is er geen default document ingesteld, zoals bv index.html. Je krijgt dan verder de volgende melding op je scherm te zien:

403 - Forbidden: Access is denied

Als we dan vervolgens in het control panel gaan kijken zien we dat er een typ fout is gemaakt bij het index bestand. Klik vervolgens op het potloodje om dit aan te passen.

403 - Forbidden: Access is denied

Veranderd de naam van het bestand naar index PHP en klik op rename.

403 - Forbidden: Access is denied

Het kan ook zijn dat je web.config niet goed is ingesteld. Als je dit wilt herstellen dien je dat op de volgende wijze te doen: Hoe kan ik mijn web.config bestand herstellen?

Een default document kun je instellen via:

Wat moet ik als default document instellen (homepage)?

Hierna komt jouw default document naar voren en is je website bereikbaar. Mocht je nog verder vragen hebben dan kun je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is. Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

Keywords: 403 melding foutmeldingen pagina niet gevonden.