Waar kan ik vinden op welke server mijn MySQL databases draaien?

Het vinden van de MySQL database host en gegevens is in het klantenpanel op de volgende wijze in te zien.

Log eerst in op het klantenpanel, ga hierna naar Mijn Producten. Product selecteren en hierna naar het tabblad Databases

Waar kan ik vinden op welke server mijn MySQL databases draaien?

Hierna kan je navigeren naar de database die je eerder hebt aangemaakt. En selecteer je hem met het bewerkingstekentje.

Waar kan ik vinden op welke server mijn MySQL databases draaien?

Hierna verschijnt dit direct in beeld, neem deze gegevens dus niet letterlijk over uit de screenshot, maar uit jouw eigen hosting space.

Waar kan ik vinden op welke server mijn MySQL databases draaien?

Hier is ook de link te vinden naar de PHP my admin omgeving, waar je de database inhoudelijk kunt inzien of wijzigen. Pas hier altijd mee op en maak eerst een backup voordat je hier een wijziging in doorbrengt.

Wat moet ik opgeven als host (hostnaam)?Je kan dit vinden op de volgende locatie in het control panel:

1. Login in het control panel met je login gegevens

2. Klik op MySQL 5.x

MijnPartnerGroep.nl gegevens vinden voor MYSQL

3. Klik hierna op je database

4. De server is dan op de volgende wijze te vinden:

MijnPartnerGroep.nl gegevens vinden voor MYSQL

Keywords:Welke host moet ik opgeven voor MySQL?Hostnaam mysqlinloggegevens voor mysql