Hoeveel ruimte neemt mijn MySQL database in?

Om na te gaan hoeveel ruimte uw MySQL databases in beslag nemen kunt u de volgende stappen volgen.

Stap 1. Log in op het control panel met uw gegevens.

Stap 2. Selecteer MySQL 5.xx in het hoofdmenu van het control panel

Hoeveel ruimte neemt mijn MySQL database in?

Stap 3. Selecteer jouw database.

Hoeveel ruimte neemt mijn MySQL database in?

Stap 4. Vraag de gebruikte ruimte op van de MySQL database.

Dit kan door bij Database Files rechts op het + teken te drukken. Hierna wordt weergegeven hoeveel ruimte gebruikt wordt.

Hoeveel ruimte neemt mijn MySQL database in?

Hier zie je verder alle opties die je nog meer hebt in dit scherm, zoals de Maintenance tools en housekeeping.