MS SQL inloggegevens van database gebruiker

Wanneer je een nieuwe inlog wilt maken voor je MS SQL database, of een bestaand wachtwoord wilt resetten dan kan je de volgende stappen volgen in het klantenpanel. Ga naar Mijn Producten na het inloggen, om hierna bij het domeinnaam naar de Databases te gaan.

MS SQL inloggegevens van database gebruiker

Hierna is op het bewerkingsteken te drukken van de database, om hierna het wachtwoord hiervan aan te passen. Let op, als je het wachtwoord en de database al ergens gebruikt in je code dien je dit dus ook bij te werken naar het nieuwe wachtwoord.

MS SQL inloggegevens van database gebruiker

Verder raden we aan om de Genereer optie te gebruiken hier voor het wachtwoord, dit maakt een random wachtwoord aan wat veiliger kan zijn dan een eigen gekozen wachtwoord.

Een bestaand wachtwoord is niet in te zien, dit wordt namelijk versleuteld opgeslagen in het klantenpanel, als dit dus niet bekend is, dan is de enige optie om hier een nieuw wachtwoord voor te maken.