Stap 1 - Klant aanmaken

De eerste stap die je moet uitvoeren zodra je van ons de gegevens van het control panel hebt ontvangen is een klant aanmaken. Hierna kan je pas de andere stappen gaan uitvoeren die in deze categorie worden beschreven.

De klant kan worden toegevoegd onder het reseller account op je webhosting door in het "Customers" scherm in de homepagina op de blauwe knop "Create Customer "te klikken.


Stap 1 - Klant aanmaken

Hierna kom je in het volgende scherm. Hier voeg je de gegevens toe die je hebt van de klant. Er dient geen gebruik gemaakt te worden van een verkorte naam en geen vreemde tekens. Dit zorgt namelijk voor problemen en conflicten.


Stap 1 - Klant aanmaken


Controleer voornamelijk of de punten verder correct zijn ingevoerd. De gegevens van het control panel worden hierna gelijk toegestuurd naar de klant. Hierna kan je hosting plannen aan gaan maken op de volgende manier: Hosting plan aanmaken.

Als je nu naar customers gaat dan zul je zien dat dit account er nu bij staat.

Stap 1 - Klant aanmaken


Account nummer en secondary email account hoeven niet ingevuld te worden, de status is nog wel te selecteren wanneer je niet gelijk wilt dat het account beschikbaar is.