Push mail instellen - Spark

Spark is een fijne email applicatie die je kunt gebruiken op Android en IOS om jouw email onderweg bij te kunnen houden. Spark raden we vaak zelf aan om te gebruiken met email adressen die je bij ons aanmaakt, aangezien wij hem zelf prettig vinden werken en ook door de ervaringen van klanten.

Om Push mail in te stellen, of het exchange adres mede mogelijk gemaakt door SmarterMail, kan je de volgende stappen volgen zodra je Spark hebt geinstalleerd.

Ga naar de instellingen om een email adres toe te voegen, en selecteer in de keuzelijst Exchange

Push mail instellen - Spark


Om hierna op de volgende wijze het account toe te voegen: 

Gebruik hierbij je email adres en wachtwoord die je ook gebruikt in de webmail, dit zijn namelijk dezelfde gegevens. Met de Additional Settings kan je toegang krijgen tot de Username en Server setting. 

Username is nogmaals je email adres. 

Server is in elk geval bij Exchange:    webmail.mijnhostingpartner.nl

Push mail instellen - Spark

Nadat je de gegevens hebt ingevoerd kan je op Sign In drukken, het account moet vrijwel direct hierna herkend worden en ingesteld zijn. Wanneer dit langer dan 5 minuten duurt of niet herkend wordt, dan is het vaak het geval dat of het wachtwoord niet correct is, of Exchange is nog niet geheel geactiveerd. Maak hiervoor dan een ticket aan richting de helpdesk. Dan controleren we de configuratie hiervan.