Hogere PHP versie niet beschikbaar

Wanneer je het volgende artikel al hebt opgevolgd om je PHP versie te verhogen, en de gewenste hogere PHP versie staat er niet bij. Dan is dit artikel op te volgen. 


Onthoudt dat MijnHostingPartner.nl enkel de LTS of Long Term Support versies installeert van software op onze hosting. Beta's en short term zijn voor ons (en productie sites) niet interessant. 

Als je dus al gecontroleerd hebt of je PHP versie verhoogt kan worden onder websites in het klantenpanel of control panel en de maximale versie is 7.3 of niet hoger. Dan is nog een kleine aanpassing te maken aan het web.config bestand. Dit bestand staat in je wwwroot folder en kan je dus bewerken door dit even te openen via je favoriete FTP programma / tekstverwerker, of je kan dit via de control panel -> filemanager even wijzigen. 

Open het bestand en navigeer naar de HANDLERS tag, deze is in zijn geheel te verwijderen. Selecteer dit dus even tot je het eindziet /HANDLERS en upload dit hierna weer terug naar de wwwroot. De hogere PHP versies moeten direct hierna te selecteren zijn. 


Hogere PHP versie niet beschikbaar


Mocht het hierna nog steeds niet een versie hoog genoeg zijn, dan is even een ticket aan te maken richting de helpdesk. Dan kijken we dit verder voor je na.