Hoe maak ik een database aan? (klanten panel)

*NOOT* Dit kan ook via het control panel, dit is aan te maken onder het kopje MySQL5.x -> vervolgens druk je op add en vul je hier de database naam in.

Als je dit liever via het klanten panel wilt doen dan kan dit op de volgende wijze.

1. Zorg dat je ingelogd bent in het klanten panel en druk op Mijn Producten

2. Selecteer vervolgens het product en klik op Bekijk

3. Klik hierna op het kopje MySQL database en selecteer Database Toevoegen.
4. Hierna kan je de gegevens van je database invullen, wanneer je deze in hebt gevuld dien je op opslaan te drukken.