Hoe maak ik contact personen aan?

Als je een contact persoon of sub account aan wilt maken kan je dat op de volgende wijze doen.

1. Log in in het klanten panel en druk op contacten.

Hoe maak ik contact personen aan?

2. Selecteer in het drop down menu de knop Toevoegen en vul de gegevens van jouw contact persoon in.

Hoe maak ik contact personen aan?

3. Ga hierna naar wachtwoord wijzigen om het wachtwoord van de desbetreffende persoon aan te passen, als je op Genereer drukt zal hier automatisch een sterk wachtwoord voor aangemaakt worden.

Hoe maak ik contact personen aan?
4. Hierna kan je de rechten van de desbetreffende gebruiker aanpassen onder het kopje permissies wijzigen, dit is naar eigen wens in te stellen.

Hoe maak ik contact personen aan?

Hierna zal er een sub account zijn aangemaakt waar deze persoon mee in kan loggen op het klantenpanel.