FTP verbinding maken in Everweb - Mac

Om in Everweb FTP verbinding te maken kun je de volgende handleiding volgen van de officiële documentatie:
Everweb website publiceren

De gegevens die aangepast dienen te worden zijn jouw ftp gegevens zoals aangemaakt volgens het volgende artikel.
En het root pad dient op de volgende wijze ingesteld te worden:

Directory/Path: /ftpgebruikersnaam/hieruwdomeinnaam.nl/wwwroot/
Jouw ftp host naam is: ftp.jedomeinnaam.nl

Hierna kun je verbinding maken via het programma en jouw website uploaden naar onze servers.