FTP connectie Adobe Muse

Dit artikel legt nader uit hoe je FTP connectie kunt maken in adobe Muse.

*NOOT* Adobe levert geen support meer voor adobe muse, zie aankondiging van Adobe We raden hiervoor aan om Filezilla te gebruiken FTP verbinding maken in Filezilla

Ten eerste dient het FTP account gewijzigd te worden zodat dit alleen toegang heeft tot de wwwroot van jouw hosting space.
Dit doe je op de volgende manier:

FTP connectie Adobe Muse

Hierna open je de FTP instellingen in Adobe Muse en voert het volgende in om verbinding te maken met jouw hosting space:

FTP connectie Adobe Muse

Hierna kun je verbinding maken met jouw website en jouw bestanden uploaden.

Mocht je nog verder vragen hebben dan kun je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords: Muse adobe muse uploaden ftp bestanden op server zetten muse ftp connectie