421 Server is busy, try again later

Het kan zijn dat wanneer je gebruik maakt van onze hosting dat je de foutmelding "421 Server is busy, try again later." krijgt. Als je deze foutmelding krijgt dan is de kans groot dat jouw IP adres op een blokkade staat. Dit kan verschillende oorzaken hebben, enkele oorzaken staan hieronder genoemd.

1) Het versturen van nieuwsbrieven of massa mail, de limiet hiervoor is niet meer dan 25 afzenders in 1 bericht en niet meer dan 100 SMTP connecties per 10 minuten.

2) Het versturen van spam mails.

3) Meer dan 100 SMTP connecties in 10 minuten, dit komt het vaakst voor als er misbruik is gemaakt van jouw mail account.


Wanneer dit het geval is dien je een ticket aan te maken richting de helpdesk met jouw externe ip adres. Dit kun je verder achterhalen op de volgende pagina: Externe ip.


We zullen dan verder controleren of jouw IP adres ook daadwerkelijk op een blacklist staat en die er afhalen. Er zijn echter nog wel een paar stappen die je zelf moet ondernemen.

1) Scan je lokale pc op Malware dit kan met bijvoorbeeld Malware bytes. Mocht je Malware op je pc hebben dan dien je dit verwijderen.

2) Vervolgens dien je de wachtwoorden te wijzigen van jouw mail accounts je kan hiervoor gebruik maken van onze Random Password Generator.