Wat is Exchange?

Exchange is een stuk software wat ontwikkeld is door Microsoft, de intentie van de software is om op alle apparaten jouw contacten, agenda punten en email te hebben. Hoe ze dat bereiken is door een Outlook versie te maken in een online omgeving. De Outlook omgeving werkt met alle apparaten waar het email adres actief is en deelt alle bestanden en contacten. Daarnaast is Exchange een van de weinige mail providers die Agenda ondersteund die altijd en overal bijgewerkt wordt. Zonder hier speciale instellingen voor uit te voeren. Daarom is een Microsoft Exchange nog steeds de keuze voor bedrijven en professionals.

Wat is Exchange?

Met Exchange heb je de mogelijkheid om altijd en overal bij jouw mail te komen. Of het nu via de browser is of via je telefoon of pc.

Besturingssystemen die ondersteund worden zijn bijvoorbeeld:

- Windows

- Mac OSX

- IOS

- Android

- Windows Phone

Zo kun je op vrijwel elk apparaat of programma jouw email instellen. De voordelen van Exchange zijn tevens ook extra SPAM beveiliging en betere betrouwbaarheid.

Ook worden contact personen en de agenda gesynchroniseerd op elk apparaat of aanmelding. Zo heb je altijd jouw contacten en agenda bij de hand. Er wordt op die wijze altijd een back-up gemaakt van jouw Exchange account.

Wanneer je geen email client zoals Outlook op een tijdelijke PC geïnstalleerd heeft staan kun je altijd via de browser via https://webmail.mijnhostingpartner.nl terecht om jouw gehele mail account te gebruiken.

Wanneer je al bestaande email accounts hebt  bij MijnHostingPartner.nl dan kan hier geen Hosted Exchange naast worden gedraaid. Het is of IMAP /POP of Exchange. Tegelijk is niet mogelijk.

De kosten van Exchange worden opgedeeld in hoeveel ruimte er beschikbaar is per gebruiker.

Voor meer informatie, de actuele prijzen en hoe te bestellen kun je op de volgende link kijken:

https://www.mijnhostingpartner.nl/pg/info/email-pakket/