Hosted Exchange instellen voor Windows Phone

Om Hosted exchange in te stellen voor een windows Phone zijn de volgende stappen nodig:
  1. Ga naar Start en klik op Instellingen > Email & Accounts
  2. Klik op Een account toevoegen > Outlook
  3. Hier voer je het email adres in en jouw wachtwoord.
    Je gebruikersnaam is jouw volledige mailadres bijvoorbeeld: info@mijntestpartner.nl
    het domein is: owa.zeptor.eu
  4. Als je Alle instellingen vervolgens aanklikt kun je controleren of SSL aanstaat.
  5. Hierna is Hosted Exchange ingesteld op jouw Windows telefoons kun je op Aanmelden drukken.

Voor meer informatie kun je het volledige artikel lezen op Microsoft.

En voor vragen kun je terecht op de online chat of je kunt een ticket aanmaken in het klantenpanel.

keywords: hosted exchange email instellen microsoft telefoon mail