Email instellen - BlueMail Android

Om BlueMail in te stellen kun je de volgende stappen volgen.

1) Start de applicatie op en voeg een account toe op de volgende manier:

Email instellen - BlueMail Android

2) Klik hier op other mail

Email instellen - BlueMail Android

3) Vul hierbij je mail adres en het bij behorende wachtwoord voor in

Email instellen - BlueMail Android

4) Klik hier op IMAP

Email instellen - BlueMail Android

5) Selecteer hier IMAP indien je gebruik wilt maken van de meeste functies. Indien je gebruik gaat maken van POP dan kun je de rest van de handleiding volgen met uitzondering van de volgende gegevens:

Inkomende server: pop.mijnhostingpartner.nl
Inkomende poort: 110 startTLS

Onderstaande gegevens gaat verder uit van de IMAP instellingen.

Email instellen - BlueMail Android

6) Jouw gebruikersnaam is gelijk aan jouw email adres. De imap server is in elk geval imap.mijnhostingpartner.nl
De uitgaande instellingen worden automatisch geconfigureerd.

Email instellen - BlueMail Android

Hierna kun je gebruik maken van de mail app.

Mocht je nog verder vragen hebben dan kun je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.
Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.

Tips voor het artikel? Meld dit aan ons via de chat of via een ticket in het klanten panel en we zullen er verder naar kijken.