E-mail instellen - TypeApp mail

Als je gebruik wilt maken van de mail App genaamd TypeApp dan dien je hiervoor eerst een mail adres aan te maken.

1) Download de app en klik vervolgens op aanmelden met mail adres.

E-mail instellen - TypeApp mail

2) Klik hierna op Other Email

E-mail instellen - TypeApp mail

3) Hierna krijg je het onderstaande scherm te zien.  Vink automatisch uit en vul je gegevens in. Klik hierna op volgende.

E-mail instellen - TypeApp mail

4) Klik vervolgens op IMAP.

E-mail instellen - TypeApp mail

5) Vul vervolgens bij de inkomende server imap.mijnhostingpartner.nl in en zet de beveiliging op STARTTLS

E-mail instellen - TypeApp mail

6) Vul hierna bij de smtp server smtp,mijnhostingpartner.nl en zet de poort op 25

E-mail instellen - TypeApp mail

7) Vul hierna de volgende gegevens naar eigen wens.

E-mail instellen - TypeApp mail

Hierna ben je klaar om gebruik te maken van TypeApp als mail programma. Indien je hier verder nog vragen over hebt kan je altijd kijken of er een chat medewerker aanwezig is.