E-mail instellen - K9 Android

K-9 Email instellen

E-mail instellen - K9 Android

In dit artikel behandelen we het instellen van je email adres van MijnHostingPartner.nl in de mail client K9. Test altijd eerst met je pas gemaakte email account of je kan inloggen in de webmail van MijnHostingPartner.nl.
https://webmail.mijnhostingpartner.nl

1) start je de app op en voegt het account op de volgende wijze toe:

E-mail instellen - K9 Android

2) Voer het email adres en wachtwoord in waarmee je ook ingelogt bent geweest in de webmail en selecteer handmatige setup.

E-mail instellen - K9 Android

3) Selecteer het type account, het is mogelijk om POP te gebruiken maar voor mobiele apparaten raden we sterk aan om IMAP te gebruiken. Dit ondersteund meer functies.

E-mail instellen - K9 Android
4) Vul de instellingen aan op de volgende wijze:

E-mail instellen - K9 Android

5) Hierna zal de client de gegevens controleren.

E-mail instellen - K9 Android

6) Nu is het de beurt voor de uitgaande server. Dit is over te nemen van onderstaande screenshot:

Let op dat poort 25 geblokkeerd kan worden door je ISP! Poort 26 is dan te gebruiken.

E-mail instellen - K9 Android

7) Vul de rest van de instellingen aan naar wens:

E-mail instellen - K9 Android

8) Zet een duidelijke naam neer voor het account en wat mensen zien als je ze een mail stuurd:

E-mail instellen - K9 Android

Hierna is het afgerond.