E-mail instellen - Android 9

Als je de mail wilt instellen op je Android 9 telefoon de mail instellen dien je eerst je mail client op te starten, vervolgens krijg je het volgende scherm te zien.

1) Klik hierbij op Add an email adres.

E-mail instellen - Android 9

2) klik vervolgens op Other.

E-mail instellen - Android 9

3) Vul het bijbehorende wachtwoord en klik op next.

E-mail instellen - Android 9

4) Klik vervolgens op IMAP.

E-mail instellen - Android 9

5) Vul hierna het juiste wachtwoord in en klik op next.

E-mail instellen - Android 9

6) Vul bij de inkomende server imap.mijnhostingpartner.nl en bij de poort 143

E-mail instellen - Android 9

7) Vul bij de smtp server smtp.mijnhostingpartner.nl en bij poort 25. Klik hierna op next.

E-mail instellen - Android 9

8) Stel dit vervolgens naar eigen wens in en klik op next.

E-mail instellen - Android 9

9) Vul vervolgens je account naam en klik op next. Je bent hierna klaar om je mail account te gebruiken.

E-mail instellen - Android 9