E-mail instellen - Android 8

Als je de mail wilt instellen op je Android 8 telefoon de mail instellen dien je eerst je mail client op te starten, vervolgens krijg je het volgende scherm te zien.

1) Klik op Other.

E-mail instellen - Android 8
2) Vul hier vervolgens je mail adres dat je wenst te gebruiken. Klik hierna op manual setup.

E-mail instellen - Android 8
3) Vul het bijbehorende wachtwoord en klik op next.

E-mail instellen - Android 8

4) Vul bij de inkomende server imap.mijnhostingpartner.nl en bij de poort 143

E-mail instellen - Android 8

5) Vul bij de smtp server smtp.mijnhostingpartner.nl en bij poort 25. Klik hierna op next.

E-mail instellen - Android 8

6) Stel dit vervolgens naar eigen wens in en klik op next.

E-mail instellen - Android 8

7) Vul vervolgens je account naam en klik op next. Je bent hierna klaar om je mail account te gebruiken.

E-mail instellen - Android 8