E-mail instellen - Android 10

Dit artikel legt verder uit hoe je een e-mail adres in kan stellen op Android 10. We gebruiken voor dit artikel gewoon de standaard samsung app voor de mail. De instellingen in dit artikel kan je ook voor andere mail applicaties en programma's gebruiken.

1) Eerst dien je de standaard mail applicatie op te hebben gestart.

2) Hierna krijg je het onderstaande scherm te zien, klik op Overige.

E-mail instellen - Android 10

3) Vul vervolgens de gegevens in die je hebt aangemaakt in het control panel. Mocht je nog geen mail adres hebben dan kan je die aanmaken op de volgende wijze: Hoe maak ik een e-mail adres aan?

E-mail instellen - Android 10

4) Klik hierna op imap account.

E-mail instellen - Android 10

5) Vul vervolgens bij imap server het volgende in.
Servernaam: imap.mijnhostingpartner.nl
Poort: 143

6) Vul bij SMTP de volgende gegevens in.
Servernaam: smtp.mijnhostingpartner.nl
poort: 25

E-mail instellen - Android 10

Als je vervolgens op inloggen drukt kan je verder van dit account gebruik maken.

E-mail instellen - Android 10