Email boxen delen onderling

Wanneer je een Email account wilt delen met meerdere accounts dan kunt u dit op de volgende wijze instellen.

De eerste stap is om de email accounts op te zetten, indien u dit nog niet heeft gedaan kunt u op de volgende wijze het email account aanmaken: Hoe maak ik een e-mail adres aan?

Vervolgens is in de webmail in te loggen en selecteer je de map die je wilt delen.

Email boxen delen onderling

Klik op je rechter muisknop en klik op Gekoppelde map bewerken.

Email boxen delen onderling

Klik hier op delen en vink vervolgens onderling delen aan.

Email boxen delen onderling

Vul hierna de gewenste gebruiker in met de gewenste rechten.

Email boxen delen onderling

De gene waarmee je de mailbox deelt ontvangt hiervan ook een bevestiging in hun mailbox.

Email boxen delen onderling