E-mailbox vergroten

Om een email account te vergroten qua opslagruimte kan je dit doen via het klantenpanel. Het klantenpanel is te bereiken door in te loggen met de door jouw aangemaakte inloggegevens op:

https://www.mijnhostingpartner.nl/login/

Om precies in te zien waar dit precies kan nodigen we je uit om onderstaand filmpje even te bekijken. Hier wordt duidelijk gemaakt waar dit in te zien is voor een bestaand email account.

E-mailbox vergroten.1. je logt in op het control panel. (https://control.mijnhostingpartner.nl)2. In het menu ga je naar Mail --> klik op Accounts. Hier worden de e-mailadressen weergegeven.3. Klik op het e-mailadres waar je de mailbox grote van wilt wijzigen.4. Pas de Mailbox Size Limit MB aan naar wens. Klik daarna op Save onderaan de pagina. Heb je vragen over wat is mijn limiet verwijzen wij je graag naar ons Artikel: Artikel Size limit