Wat zijn mijn DNS-records?

De DNS records zorgen ervoor dat jouw domeinnaam en diensten bereikbaar zijn. Om dit te beheren en in te zien kunnen de volgende stappen gevolgd worden:

Als klant van MijnHostingPartner.nl kan je gemakkelijk je DNS-records vinden door in te loggen in jouw controlpanel en ga je naar DOMAINS Klik op de betreffende domeinnaam -> klik op "Edit DNS zone records"

Vervolgens klik je op het gewenste domein.

Je klikt dan hierna op edit DNS zone records.

Hier staan alle DNS-records vermeld en staat onder andere nuttige informatie voor je account. Het A-record is het IP-adres waar het domein aangekoppeld is.Vervolgens worden de nameservers aangeduid, dit is verder niet aan te passen in het control panel maar in het klanten panel (NS type)Dan volgen de MX records. Deze hebben te maken met de mailserver. Dus waar deze aan gekoppeld is.Mail en Mail2 is het ipadres waar de MX records naar verwijzenPop is de mailontvangst serverStats is het IP-adres wat gekoppeld is aan de website statistieken