Hoe kan ik mijn DNS resetten?

De DNS valt te resetten direct vanuit het control panel, de DNS zone is dan te verwijderen en opnieuw aan te maken. Zie het tabblad advanced om dit in te stellen.

Wanneer een enkel DNS record hersteld dient te worden vanuit de mail, dan kan dit op de volgende wijze hersteld worden:

Om jouw DNS te resetten kun je naar het controlpanel gaan en hier inloggen met jouw gegevens.Vervolgens kun je naar "Domains" gaan.Als je daar op hebt geklikt zie jij je domeinnamen staan, kies hier het domein waarvan jij het DNS wilt resetten.je kunt hierna op "Disable DNS" klikken, dit verwijderd de bestaande DNS records. Als je dit naderhand weer wilt terugzetten of een kopie van de instellingen wilt maken dan kun je onder Edit DNS zone settings even een screenshot maken van de huidige records.Dan kan dit hierna weer hersteld worden.Nadat je op "Disable DNS" hebt gedrukt kun je op "Enable DNS" drukken, dan worden de dns instellingen terug gezet naar de standaard instellingen.Na bovenstaande stappen gevolgd te hebben is jouw DNS weer gereset.Mocht je nog verder vragen hebben dan kun je altijd kijken of er iemand op de online chat aanwezig is.Of je kunt hiervoor een ticket aanmaken in het klantenpanel.Keywords: Domain domein DNS dns resetten verversen