Waar kan ik mijn NS records wijzigen?

Het kan zijn dat je bij ons alleen maar diensten af neemt om je domein te hosten. De bestanden die staan dan bijvoorbeeld ergens op zoals op wix. Als je dit naar de andere partij wilt laten wijzen dan dien je hiervoor de ns records aan te passen. Om de ns records aan te passen log je eerst in in het klanten panel. Vervolgens klik je op domeinen

Vervolgens klik je op het pijltje en hierna op Manage Nameservers.

Vervolgens kan je de nieuwe gewenste nameservers invullen.

Klik vervolgens onder in op Change Nameservers. Hierna is het alleen een kwestie van wachten op het dns refresh.