Peer account aanmaken

Als je een eigen website laat ontwikkelen door een externe ontwikkelaar dan heeft wel toegang nodig tot je hosting, hiervoor kan je peer accounts aanmaken. Dit zijn sub accounts voor je control panel.

1. Wanneer je ingelogd bent in het control panel druk je op peers.

Peer account aanmaken

2. Klik hier op de Create Peer Account knop om een peer account toe te voegen.

Peer account aanmaken

3. Als je hier op hebt gedrukt vul je verder de gegevens naar wens in.

Peer account aanmaken

3.5. je ziet hierbij ook staan dat je de mogelijkheid hebt om een peer role in te stellen, hiermee kan je de rechten van gebruiken bepalen. Als je dit wilt aanpassen kan dat op de volgende wijze: Peer rollen aanmaken.

4. Klik vervolgens op Save Changes

Peer account aanmaken

Je kan vervolgens de gegevens doorgeven aan de desbetreffende persoon die dit account moet gaan gebruiken. Ze kunnen hier dan mee inloggen in het control panel.