Hoe wijzig ik de root folder van mijn website?

Het kan zijn dat je binnen in je website een mapje hebt staan waarop je een nieuwe website aan het ontwikkelen bent. Als dit eenmaal is afgerond moet het nog live gezet worden. De makkelijkste manier om dit te doen is om je root folder aan te passen.

1) Als je ingelogd bent op het control panel dan klik je hierbij eerst op websites.

Hoe wijzig ik de root folder van mijn website?

2) Vervolgens klik je op de website waar je de root folder van aangepast wilt hebben.

Hoe wijzig ik de root folder van mijn website?

3) Selecteer bij path vervolgens een folder naar eigen wens. In dit geval hebben we gewoon de wwwroot folder gekozen.

Hoe wijzig ik de root folder van mijn website?