Hoe link ik mijn domein door?

Hoe link ik mijn domeinnaam door met behulp van het controlpanel?

Ga naar het controlpanel en log in met je accountgegevens die je hebt ontvangen na acceptatie van de order.

Stap 1. Klik op websites in het linker menu.

Domeinnaam doorlinken met een 301 1

Stap 2.
Klik op de domein waarom het gaat.

Domeinnaam doorlinken met een 301 2

Stap 3. Klik op 'Redirection to Url' (radio button). Vul de desbetreffende domeinnaam in waarnaar je toe wilt door linken en vink de volgende optie aan: Redirect all requests to exact destination (instead of relative to destination)

Stap 4. klik op Save.

De domeinnaam zal nu worden door gelinkt. Kan even duren in verband met DNS refresh. Leeg ook even de browser cache alvorens te testen.