Hoe link ik mijn domein door?

Hoe link ik mijn domeinnaam door met behulp van het controlpanel?

Ga naar het controlpanel en log in met je accountgegevens die je hebt ontvangen na acceptatie van de order.

Stap 1. Klik op websites in het linker menu.

Domeinnaam doorlinken met een 301 1

Stap 2.
Klik op de domein waarom het gaat.

Domeinnaam doorlinken met een 301 2

Stap 3. Klik op 'Redirection to Url' (radio button). Vul de desgewenste domeinnaam in waarnaar je toe wilt doorlinken en vink de volgende optie aan: Redirect all requests to exact destination (instead of relative to destination)

Domeinnaam doorlinken met een 301

Stap 4. klik op Save.

Domeinnaam doorlinken met een 301 4

De domeinnaam zal nu worden doorgelinkt. Kan even duren in verband met DNS refresh. Leeg ook even de browser cache alvorens te testen.