Hoe vaak moet ik mijn website updaten?

We krijgen de laatste tijd steeds vaker de vraag hoe vaak een website ge-update moet worden. Wij raden aan om minimaal 1 keer per maand te controleren op updates van je CMS. Als je dit niet doet kan je website namelijk misbruikt worden, of anderzijds niet meer functioneren.

Er bestaat een misconceptie dat een site zonder wijzigingen of updates gewoon dient blijven werken. Dat is echter foutief. Updates zijn een cruciaal onderdeel die ervoor zorgen dat jouw website blijft bestaan.

Voordat je gaat bijwerken dien je nog wel een back-up van je bestanden en je database te maken. Hierna kan je de updates gemakkelijk uitvoeren. Om WordPress bij te werken kan je het volgende artikel gebruiken: WordPress updaten.

Als je verder eventuele foutmeldingen krijgt bij het updaten dan is het aan te raden om dit via FTP te doen. Mocht je hierna nog een foutmelding krijgen dan kan je contact opnemen met onze helpdesk.

Mocht je willen dat het updaten volledig uit handen genomen wordt en ons overgelaten wordt kan je hier voor Managed WordPress Hosting afnemen.