Hoe stel ik de rechten in voor mijn website


Het instellen van de rechten kan nu ook via het klantenpanel onder websites, dit kan je instellen door eerst via het klantenpanel naar mijn producten te gaan. Hierna is websites te selecteren om de volgende opties uit te voeren. 
Hoe stel ik de rechten in voor mijn website

Hierna is even naar de website te gaan. 

Hoe stel ik de rechten in voor mijn website

En vervolgens even  de rechten in te stellen in het menu voor de applicatie die je gaat gebruiken.

Hoe stel ik de rechten in voor mijn website

Indien je dan op ‘bestandsrechten opslaan’ klikt dan worden de juiste rechten op de map doorgevoerd. 

Hoe stel ik de rechten in voor mijn website

Met de checkbox "Bestandsrechten automatisch gereset na 7 dagen" kan je ook instellen dat de veiligere bestandsrechten na 7 dagen gereset worden, als je bijvoorbeeld een week werkzaamheden aan de website hebt. Dan kan je dit hierna weer terugzetten op alleen leesrechten, oftewel de standaard waarden.

Je logt in op het control panel en gaat dan naar file manager.Klik daar de domein aan waarvan je de rechten wilt aanpassen.Stap 1:Je kan dan achter de gewenste map (bijvoorbeeld de wwwroot) op het slotje klikken en hier de rechten toepassen die je nodig hebt. Zie onderstaande voorbeelden:Stap 2:Stap 3:Type rechten:Als je Read aanvinkt geef je leesrechten op de map of bestand.Als je Write aanvinkt geef je schrijfrechten op de map of bestand.Als je het vinkje plaatst bij Replace permissions on all child objects worden alle rechten doorgevoerd op onderliggende bestanden en mappen.Je dient altijd leesrechten op NETWORK SERVICE te hebben staan zodat de Application Pool de bestanden kan openen en uitvoeren.Wanneer je bij ASP.net schrijfrechten nodig hebt dien je het vinkje te plaatsen bij Write onder NETWORK SERVICE.